Βιομηχανική Co. Libo Zhejiang, ΕΠΕ.

   Κύριος κατασκευαστής καλωδίων κορμών στην Κίνα.

             Εμπειρογνώμονας για το leaky καλώδιο τροφοδοτών.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

Shaoxing Libo Electric Co., Ltd

Είμαι Online Chat Now
Κίνα Shaoxing Libo Electric Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Shaoxing Libo Electric Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Συμπαθώ την αποδοτικότητα Libo hig και σταθερή ποιότητα, αναμένω Libo για να προσφέρω περισσότερο υψηλό - ποιότητα RG6 στο μέλλον.

—— Ο κ. Martin

Το καλώδιο κορμών του Libo είναι πολύ υψηλού - η ποιότητα και αυτό είναι στην πολύ ανταγωνιστική τιμή, η ομάδα μου θα τοποθετήσει τη μεγαλύτερη διαταγή στους επόμενους μήνες.

—— Ο κ. Aaron

Είναι το 7ο έτος ότι αγοράζω τα άνευ ραφής καλώδια κορμών σωλήνων αργιλίου από Libo, η επιχείρησή μου θα διατάξει περισσότερα καλώδια όπως το καλώδιο πλεξίματος RG από Libo.

—— Ο κ. Marthew Whitman

Καλώδιο Libo choos θα είμαι ο προμηθευτής μου για τη μεγάλη προσφορά μου τον Ιανουάριο 2015, επειδή η ποιότητα RG6 Libo και RG11 αποδεικνύονται πολύ υψηλές.

—— Ο κ. Rober Karline

Τοποθετούμε τις κανονικές διαταγές για τα ομοαξονικά καλώδια από Libo από 3 έτη πριν, εμπιστευόμαστε η συνεργασία ότι μας θα είναι περισσότεροι το έτος 2015.

—— Ο κ. Paul Smith

Υψηλός - η ποιότητα και η λογική τιμή, αυτό είναι ο λόγος ότι επιλέγω Libo για να είμαι ένας από τους προμηθευτές μου.

—— Ο κ. Steven Silva

Εργαζόμαστε με Libo επειδή έχουν την πολύ σταθερή ποιότητα των προϊόντων που είναι τόσο σημαντική σε όλους τους αγοραστές.

—— Ms.Angela Santos

Shaoxing Libo Electric Co., Ltd

1 2 3 4 5 6
Shaoxing Libo Electric Co., Ltd Shaoxing Libo Electric Co., Ltd Shaoxing Libo Electric Co., Ltd Shaoxing Libo Electric Co., Ltd Shaoxing Libo Electric Co., Ltd Shaoxing Libo Electric Co., Ltd
Εικόνα της πύλης της επιχείρησης Libo Γραμμή παραγωγής του καλωδίου κορμών σωλήνων αργιλίου RG δωμάτιο δοκιμής καλωδίων Ακριβής εξεταστική διαδικασία για τα ομοαξονικά καλώδια Καλωσορίστε σε Libo Συνέταιροι από την υπερπόντια αγορά

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Libo
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300
Ετήσιες πωλήσεις : 35 Million-35.1 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 1994
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Όπως είναι γνωστός σε όλοι, Shaoxing είναι μια θέση ευνοϊκή για τη γέννηση στα μεγάλα άτομα και μια θέση που χρηματοδοτείται με τα λεπτά πνεύματα του κόσμου. Το υψωμένος βουνό Jishan και ο ρέοντας ποταμός Jianshui παγιοποιούν τον ακμάζοντα πολιτισμό αυτής της διάσημης ιστορικής και πολιτιστικής πόλης.

 

Περίπου πριν από 2500 χρόνια, Pingshui στο πόδι του βουνού Kuaijishan ήταν η βάση κατασκευής των όπλων χαλκού για το αρχαίο βασίλειο Yue. Οι ιστορίες του βουνού Rizhu που πήραν το όνομα από την ξίφος-ρίψη σε μια ημέρα από το OU Yezi, καθώς επίσης και το Sanzao (τρία Furnances) Shangzao, Zhongzao και Xiazao, έχουν ειπωθεί ευρέως από τις γενεές. Τώρα, στηργμένος στην καινοτόμες τεχνολογία και τις ιδέες και τη top-class ποιότητα, η ομάδα Libo Shaoxing οδηγεί τη νέα τάση της επεξεργασίας χαλκού και αργιλίου.

 

Η ομάδα Libo είναι μια εθνικά αναγνωρισμένη επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύονται στην επεξεργασία χαλκού και αργιλίου, ηλεκτρονικό καλώδιο και καλώδιο, κατασκευή μηχανημάτων, ανάπτυξη νέων ενεργειακών υλικών και ακίνητων περιουσιών, συμπεριλαμβανομένων 12 υποκαταστημάτων και 2000 υπαλλήλων. Είναι μια από τις 500 μεγαλύτερες ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Κίνα και έχει απονεμηθεί την επιχείρηση προηγμένης εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης και μια βασική και σημαντική επιχείρηση σε Shaoxing. «Libo» είναι το γνωστό εμπορικό σήμα της Κίνας.

 

Το καλώδιο Libo είναι θυγατρικό της ομάδας Libo, είναι εξειδικευμένο στην κατασκευή του φυσικός-αφρισμένου ομοαξονικού καλωδίου RF, του άνευ ραφής καλωδίου κορμών σωλήνων αργιλίου, του leaky καλωδίου τροφοδοτών, της ηλιακών κορδέλλας PV και του καλωδίου. Με τις προηγμένες φυσικές γραμμές παραγωγής υψηλός-αφρού και συνεχής-εξώθηση των άνευ ραφής γραμμών παραγωγής σωλήνων αργιλίου, κατέχει τώρα την ετήσια ικανότητα 60.000 χλμ των ομοαξονικών καλωδίων, με την παγκόσμιας ποιότητας ποιότητα. Τα προϊόντα έχουν πιστοποιηθεί από UL και το CE και έχουν εξαχθεί στην ευρωπαϊκή και αμερικανική αγορά. Η ηλιακή κορδέλλα και το καλώδιο PV χρησιμοποιούν τη oxygen-free λουρίδα χαλκού ως κενό και κατέχει την άριστη ηλεκτρική αγωγιμότητα και την ευνοϊκές δυνατότητα και την ευελιξία ύλης συγκολλήσεως, η οποία έχει ευνοηθεί από την πλειοψηφία των χρηστών.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shaoxing Libo Electric Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Maria

Τηλ.:: +86-13957580173

Φαξ: 86-575-89866110

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς